Regresjon, Healing og TFT

Regresjon

Minne fra tidligere liv

Regresjon kan løse opp og heale gamle mønster og følelser som du kjenner på i dette livet. Regresjon kan komme fra tidligere liv, men også fra ting du har opplevd i dette livet. En regresjon kan være repeterende mønster, angst, fobi, deprisjon, relasjoner til andre, mm

Er du nysgjerrig på tidligere liv? På hvem, hvor og hva som skjedde i tidligere liv? Regresjon kan hjelpe deg til å forstå deg selv, dine følelser, reaksjoner og mønster.

Spirituell og transe healing

Kropp, sinn og ånd i balanse

Healing og energibalansering kan brukes for å øke det fysiske, psykiske og åndelige velvære.  Mange opplever indre ro. Healing og energibalansering blir benyttet ved fysiske og psykiske plager og trøtthet/ slapphet. Healing egner seg til og redusere stress.  Man kan opplever harmoni og mer livsglede med healing.

Du trenger ikke å ha smerter og plager for å få glede av healing og energibalansering. Du kan benytte healing som egenpleie og velvære. I tillegg egner healing seg til å få indre balanse.

Du kan velge mellom 30 eller 60 minutters behandling.

Healing og energibalansering er ingen erstatning for tradisjonell skolemedisin og råder alle til å oppsøke lege dersom de har mistanke om at noe er galt med helsen.

Tankefeltterapi – TFT

En behandlingsmetode som du kan bruke på deg selv og andre

TFT kan sammenlignes med akupunktur, men i stedet for å bruke nåler, bruker man fingrene.

Når punkter på kroppens meridiansystem stimuleres med lett fingerbanking samtidig som uønskede følelser/spenninger/smerter er til stede, aktiveres kroppens egen evne til og lindre den uønskede følelsen, spenningen eller smerten. Tankefeltterapi er en terapiform som benyttes ved å dempe uønskede følelser og den egner seg også ved fysiske smerter. TFT brukes ved psykiske plager. TFT har ingen bivirkninger, og det er helt uten bruk av medikamenter.

Hos meg får du opplæring i hvordan du kan bruke TFT på deg selv og andre.