Regresjon, Healing og TFT

Regresjon

Minne fra tidligere liv

Regresjon kan løse opp og heale gamle mønster og følelser som du kjenner på i dette livet. Regresjon kan komme fra tidligere liv, men også fra ting du har opplevd i dette livet. En regresjon kan være repeterende mønster, angst, fobi, depresjon, relasjoner til andre, mm

Er du nysgjerrig på tidligere liv? På hvem, hvor og hva som skjedde i tidligere liv? Regresjon kan hjelpe deg til å forstå deg selv, dine følelser, reaksjoner og mønster.

Healing med reading

Se løsninger, potensiale og veien videre

Healing med reading kan gi deg et unikt innsyn i ditt liv akkurat nå, og bidra til å åpne opp for løsninger på aktuelle utfordringer.

Ved å belyse de utfordringene livet gir, kan du åpne for innsikt og forståelse av din egen livssituasjon. Du kan gjøre bevisste valg som gir mulighet for å endre livet i positiv retning.

Spirituell healing og transe healing

Kropp, sinn og ånd i balanse

Healing kan brukes for å øke det fysiske, psykiske og åndelige velvære. Mange opplever indre ro. Healing blir benyttet ved fysiske og psykiske plager og tretthet/ slapphet. Healing egner seg til og redusere stress.  Man kan opplever harmoni og mer livsglede med healing.

Du trenger ikke å ha smerter og plager for å få glede av healing Du kan benytte healing som egenpleie og velvære. I tillegg egner healing seg til å få indre balanse.

Healing er ingen erstatning for tradisjonell skolemedisin og råder alle til å oppsøke lege dersom de har mistanke om at noe er galt med helsen.

Tankefeltterapi – TFT

En behandlingsmetode som du kan bruke på deg selv og andre

TFT kan sammenlignes med akupunktur, men i stedet for å bruke nåler, bruker man fingrene.

Når punkter på kroppens meridiansystem stimuleres med lett fingerbanking samtidig som uønskede følelser/spenninger/smerter er til stede, aktiveres kroppens egen evne til og lindre den uønskede følelsen, spenningen eller smerten. Tankefeltterapi er en terapiform som benyttes ved å dempe uønskede følelser og den egner seg også ved fysiske smerter. TFT brukes ved psykiske plager. TFT har ingen bivirkninger, og det er helt uten bruk av medikamenter.

Hos meg får du opplæring i hvordan du kan bruke TFT på deg selv og andre.

Tilbakemelding fra regreskjonsterapi

Jeg har hatt en time med regresjonsterapi hos Diana, på Sørlandets Naturterapi. Dette var en utrolig fantastisk opplevelse, som virkelig kan anbefales videre. Diana er en varm, og voksen kvinne. Hun er meget dyktig i sitt fag. Med sitt rolige vesen, og faglige kompetanse føler du deg trygg og ivaretatt. Regresjonsterapien foregikk under rolige og trygge omgivelser. Du blir ført tilbake til tidligere opplevelser /traumer som påvirker ditt liv i dag. Dette var en sterk, men god opplevelse. Jeg fikk se og føle på situasjoner, som gir meg forståelse for hvorfor jeg går i repeterende mønster i dag. Jeg fikk også forståelse for min relasjon til andre mennesker i gitte situasjoner. Det ga meg også forståelse for hvorfor jeg har fobi mot enkelte ting. Jeg sitter igjen med en følelse av at dette forklarer jo ALT. Hvorfor jeg føler /tenker og reagerer som jeg gjør. Jeg lærte meg selv å kjenne på ett dypere plan, og jeg vet hva jeg må jobbe med videre. Dette var en fantastisk reise i mitt indre, som føles healende og befriende. En fantastisk og følelsesladet opplevelse. Jeg anbefaler Regresjonsterapi til alle, og spesielt om du sliter på ulike områder i livet. Jeg sier Tusen takk til Diana, som førte meg trygt frem på denne reisen. Det var en følelsesladet, men utrolig befriende opplevelse.

Anbefales

Tilbakemelding fra healing med reading

Jeg sa ingenting på forhånd så Diana hadde ingen forutsetninger for å kunne “se” alle de tingene hun kom med under readingen. Helt fantastisk og helt spot on!! Så ingen tvil om at hun virkelig har evnene iallefall. Kan anbefales på det sterkeste. Går du og grubler på noe i fortid eller din fremtid så er en reading hos Diana tingen for deg. Mye i det underbevisste vi drar rundt på uten å vite helt hvorfor.. Hos Diana finner du oxo kanskje ut hva en bør ha fokus på og Hva en bør la ligge.. Jeg hadde aldri møtt Diana før og møtte bare med åpent sinn.. Fikk svar på ting ingen andre kunne vite og dro derfra ganske forundret og veldig lettet.. Hun kan sine saker så er det noe som tynger deg og du ikke finner svar på kan jeg anbefale Diana på det varmeste. Så hva venter du på? TAKK Diana før en utrolig fin opplevelse, godt å vite hvor en kan finne svar og hvor trykket i en kan løsne! Helt fantastisk var det!

****************************************************************************

Tusen takk for en fantastisk behandling Diana Tidholm Svennevig
Jeg har akkurat fått healing med reading/veiledning over telefon, du verden en sånn time!!Først hadde vi reading, Diana gikk rett på sak, hun fant fort ut hva som er min utfordring og hva jeg trenger hjelp med. Jeg fikk konkrete råd og tips på hva jeg kan gjøre selv undere denne prossessen jeg er i nå. Hun jobber med ulike guider og det er de som forteller hvor skoen trykker. Så gikk vi over til healingen.Da la vi på og hun sendte bort sitt healing team til meg. Jeg kunne kjenne fysisk hvordan det jobbet på forskjellige plasser på kroppen. Det var så spesielt, men Diana hadde fortalt om at dette kunne skje så det var i ordenSå ringte hun tilbake rett etter healingen og tok en liten prat og hun fortalte litt mer hva som hun hadde fått beskjed om av healing teamet. Trenger du hjelp med å komme videre eller få råd og tips, er denne behandlingen unik. Kan varmt anbefale Diana du er i trygge hender

****************************************************************************

Jeg har lenge tenkt jeg ville ha en behandling av Diana. Jeg har følt meg tom på energi, mistet livsgnisten og at jeg ikke har visst hvor i livet jeg skulle. Ting har stått på stedet hvil. Diana anbefalte meg healing med reading. Denne timen kunne gjøres via telefon eller på kontoret. Jeg hadde mulighet å møte opp i Grimstad. Da jeg møte opp ble jeg møtt av verdens skjønneste og snilleste menneske. Den time forandret mitt liv. Diana satte ord på mine tanker og gav meg råd og veiledning Når jeg skulle bli healet kunne jeg fysisk kjenne på kroppen hvordan energien jobbet Jeg anbefaler Diana og Sørlandets naturterapi på det varmeste. Dette er balsam for kropp og sjel. Tusen takk vakre engel

****************************************************************************

Har ME/CFS diagnose og har hatt store problemer med indre stress, allergi, pusten og smerter i nyreområder. Takket være reading og fjernhealing hos Diana har jeg fått et nytt liv. Anbefales på det varmeste