Fysisk mediumskap

Jeg er et fysisk medium. Mine første fysiske opplevelser med åndeverden hadde jeg i 12 års alderen. Jeg har sittet som fysisk medium i lukket sirkel siden 2015. Vi får til ulike fenomen som lys og lyd fenomen, transfigurasjon, ektoplasma, bordans og automatskrift med plansjet. For å få til ektoplasma og transfigurasjon sitter jeg i et kabinett med rødt lys. Ektoplasma er svært lysømfintlig.

Jeg holder kurs i fysisk mediumskap

Diana som “presten”
Diana som”Indianeren Sitting Bull”
Diana som”Kineseren og Healer”

Diana som”Elvis”
Se på halsen. Oppbygging av ektmoplasma, materialisasjon

Se på halsen. Oppbygging av ektoplasma, materialisasjon

Se på halsen. Oppbygging av ektoplasma, materialisasjon
Ektoplasma som renner ut av munnen, nese og øye (Diana)

Ektoplasma som renner ut av munnen, nese og øye(Diana)

Ektoplasma i gassform (Diana)
Ektoplasma i gassform(Diana)
Se på bordet med hvit duk, hva ser du? Hør på damen som svarer ja!
Kan du se ansikt av ånden?
Puls på 38 når jeg sitter i transe
Borddans
Kabinettet jeg sitter i når vi trener på fysiske fenomen