Fysisk mediumskap

Jeg oppdaget i 12 års alderen at jeg hadde potensial til å utføre fysisk mediumskap, men det var ikke før i 2015 jeg begynte å trene bevisst og målrettet på dette. Jeg startet da opp min lukkede sirkel Nordlys.

Vi er i dag en fast gjeng på fem damer som kommer sammen for å trene en kveld i måneden. Jeg er medium, de andre gir av sin energi sånn at fenomen kan skje. Vi fører referat, har lydopptak og tar bilder under hver treningsøkt. Når jeg sitter som medium for fysiske fenomen sitter jeg i et kabinett. Dette er for å bygge/samle energi sånn at fenomen kan skje. Vi sitter med et svakt rødt lys, sånn at alle kan se det som skjer med meg.  Vi får stadig nye fenomen og sterkere fenomen. Materialisasjon, transfigurasjon, ektoplasma, åndelys og lydfenomen. Akkurat nå trener vi på uavhengig stemme. Det er når mann kan høre åndens stemme i rommet. 

Jeg holder kurs i fysisk mediumskap

I min facbookgruppe Physical/fysisk medium Diana T Svennevig Norway kan du følge min utvikling og de fenomen vi får til.

Ansikt/ånd som er dannet under mitt ansikt

Ånd som sitter på min skulder

Ektoplasma som renner ut av min munn

Her har det dannet seg to stykk ansikt på siden av meg. Et ansikt ved mitt øre og et ved mitt kinn, med egen hake og munn

Hvis dere ser på skuldra/kragebeinet begynner det å danne seg noe. Noe er på vei opp/ut. Dette er ikke vondt, jeg merker ikke noe til dette. Materialisasjon

Hvis dere ser på skuldra/kragebeinet begynner det å danne seg noe. Noe er på vei opp/ut. Dette er ikke vondt, jeg merker ikke noe til dette. Materialisasjon

I hånden er det noe som bygger seg ut/gjennom hånden min. Materialisasjon

Sjekk kulen over nesen. Materialisasjon
Transfigurasjon av ansikt, ektoplasma

Transfigurasjon av ansikt på siden, ved mitt øre, ektoplasma

Transfigurasjon av hånd, ektoplasma
Diana som “presten”
Diana som”Indianeren Sitting Bull”
Diana som”Kineseren og Healer”

Diana som”Elvis”
Se på halsen. Oppbygging av ektmoplasma, materialisasjon

Se på halsen. Oppbygging av ektoplasma, materialisasjon

Se på halsen. Oppbygging av ektoplasma, materialisasjon
Ektoplasma som renner ut av munnen, nese og øye (Diana)

Ektoplasma som renner ut av munnen, nese og øye(Diana)

Ektoplasma i gassform (Diana)
Ektoplasma i gassform(Diana)
Se på bordet med hvit duk, hva ser du? Hør på damen som svarer ja!
Kan du se ansikt av ånden?
Puls på 38 når jeg sitter i transe
Borddans
Kabinettet jeg sitter i når vi trener på fysiske fenomen