Klarsynthet, medium og husbalansering

Reading

Alle medium er klarsynte, men alle klarsynte er ikke medium.

Reading er en klarsynt avlesning av energiene rundt deg, hvor all informasjon om deg er lagret. Under en reading leser jeg fortid, nåtid og potensiale i fremtiden.

En klarsynt reading kan gi deg et unikt innsyn i ditt liv akkurat nå, og bidra til å åpne opp for løsninger på aktuelle utfordringer.

Ved å belyse de utfordringene livet gir, kan du åpne for innsikt og forståelse av din egen livssituasjon. Du kan gjøre bevisste valg som gir mulighet for å endre livet i positiv retning.

Medium

Et bindeledd mellom to verdener

Et medium er en person som er i stand til å ta kontakt med åndeverdenen.

Alle mennesker er naturlig mottakelige for åndelig innflytelse, men noen er mer sensitive og da kaller vi dem et medium. Denne kontakten kaller vi kanalisering.

Mediumet fungerer som et bindeledd mellom åndeverdenen og den fysiske verden.

Et medium bruker sine sanser for å kommunisere med åndeverden. Åndeverden formidler informasjon til mediumet ved å gi ulike inntrykk som følelser, ord. bilder, tanker, lukter og smak.

Mediumet kan ikke bestemme hvem som skal komme igjennom, den du har behov for, eller den som kan formidle kommer igjennom. Du kan ønske deg noen, men det er åndeverdenen som bestemmer.

Husbalansering/husrens

Healing skjer på alle plan.

En husrens er balansering av energier. Det kan være i et hus, leilighet eller i et uteområde.

Disse energiene kan påvirke oss, vi kan merke nærvær av noe, det kan være at man blir trøtt og sliten uten grunn.

De elektriske tingene i huset påvirkes, og det kan være andre ting som virker forstyrrende. Det kan oppleves ubehagelig, og du kan få en fornemmelse av og ikke være alene. Disse energiene kan man hjelpe over til den andre dimensjonen på en enkel og trygg måte.

Tilbakemelding fra kunde som har hatt kanalisering

Tusen takk for en inspirerende kveld som faktisk gav meg noe jeg trengte i min kreative prosess

Du kom frem til en som døde i en trafikkulykke. Jeg trodde det var min fetter. Han døde før han var 20 år i en trafikkulykke. Men da du fikk opp en lastebil, så jeg plutselig en annen scene fra barndommen helt klart i mitt indre. Det var min kjære gode venn som ble påkjørt av en bil 17 mai da han gikk ut av en buss og over veien. Han var den eneste gode vennen jeg hadde på skolen. Ellers ble jeg mobbet gjennom skoletiden. Han var min beskytter, men han døde i denne tragiske ulykken.. jeg fikk helt ”ståpels” da jeg skjønte at det var ham du fikk inn. Det igjen gav meg innsikt og forståelse for de jeg skaper som kunstner.

Etter i kveld skjønner jeg at det kan være flere ting som er årsaken til det. Som barn opplevde jeg altså at både min fetter, og denne gode skolevennen ble drept i en bilulykke. Det preger et barn. Det var en viktig brikke for meg å minnes. I tillegg er altså denne gode vennen min fortsatt med meg og oppfordrer meg til å gå videre med fotoutstillinger. Jeg blir helt rørt….!! Jeg tror det er hans nærvær som er i mitt hjem. Da vi kjørte hjemover følte jeg hans nærvær veldig sterkt. Han sa: ”Jeg er lei meg for at jeg ikke fikk muligheten til å fortsette å følge deg, og være din venn og beskytter i skoletiden”.

Dette ble en helt spesiell kveld for meg. Takk Diana!! Du er supergod!

*********************************************************************************

Kjære Diana

Nok en gang må jeg få lov å takke deg fra dypest av mitt hjerte For noen dager siden snakket du med en helt spesiell mann som opplevde dette for første gang Jeg satt på andre siden av bordet og tårene rant både hos han og meg. Du forandret nok ett liv for evig, der smerte blir visket bort, og håp og glød igjen kommer frem i øynene. Jeg bare måtte takke deg igjen. For lenge siden holdt sorg på å koste meg livet. Jeg rakk ikke å reise meg opp igjen mellom hver gang, før neste kjære tok farvel. Det du gjør er livreddende smertelindrende helt klart TUSEN TUSEN TAKK VAKRE ENGEL

Tilbakemelding fra kunde som har hatt reading

Diana er den råeste og beste. Alt hun sa stemte, jeg kjente jeg fikk gåshud flere ganger over hva hun så og hvor rett hun hadde. Jeg anbefaler Diana, hun er så utrolig dyktig, hun ser deg virkelig, så jordnær og varm. Tusen takk for en fantastisk samtale

*******************************************************************************

Måten Diana tok meg imot på i samtalen var helt magisk~

Hun tar seg virkelig god tid til å lytte til det du trenger,samtidig som hun er veldig effektiv slik at du skal få mest mulig ut av din samtale med henne! Jeg følte en Varm og god energi. Som bare vil deg ditt beste! Takk for at nettopp du valgte og jobbe med dette,du har en god formidling i dine ord. Med å være akkurat deg! Du løfter opp de rundt deg med din Gave! Tusen takk Diana! Anbefales på det sterkeste

*******************************************************************************

Diana er fantastisk på alle måter. treffsikker, rolig/jordnær sjel og en god lytter. du føler deg alltid velkommen hos Diana! ikke bare er hun utrolig dyktig i hva hun driver med men hun er også villig til å lære bort kan virkelig anbefales!

Tilbakemelding fra kunde som har hatt husbalansering

Diana er en nydelig og behagelig person som virkelig vet hva hun driver på medHun var hjemme hos meg til en husrens. Gikk her å følte at huset var kaldt å guffent. Mørkt noen plasser. Jeg følte at en følgte med på meg. Hadde nesten ikke lyst til å bo her. Da tok jeg kontakt med Diana. Jeg sa ikke noe om hva jeg opplevde i huset eller hvordan jeg hadde det. Diana fikk opp det jeg hadde kjent på og fryktet. Det var en spesiel ånde/person hun fikk kontakt med. Hun fortalte detaljert om hvordan denne personen var mens han levde. Og alt hun sa/beskrev mannen kjente jeg godt igjen. Det er nesten utrulig at det e mulig! Hun er så dyktig! Siden har det vært greit å være her! Etter at det ble renset bort. All takk til Diana for det