Kurs

 

 

Kurs for nybegynnere i klarsynthet og mediumskap!

Lær å utvikle dine evner og din sensitivitet. Bli bevisst din klarfølelse, syn og hørsel. Bli kjent med åndeverden!

 

 

For infomasjon og påmelding:dts.naturterapi@gmail.com

Tlf 909 79 720

 

Healingkurs

Har du varme hender? Er du klar til å utforske dine healing evner? Vi skal lære om energier. Vi skal trene på spirituell healing og transehealing.Det blir mange praktiske øvelser, meditasjon og teori 

For infomasjon og påmelding:dts.naturterapi@gmail.com

Tlf 909 79 720

Kurs i regresjon! 

 

Minne fra tidligere liv!

Er du nysgjerrig på tidligere liv? På hvem,hvor og hva som skjedde i ditt tidligere liv? Hvordan påvirker tidligere liv den du er i dag? Nå har du muligheten til å være med på et spennende kurs å lære om denne fantastiske terapiformen, som kan hjelpe deg til å forstå deg selv, dine følelser, dine reaksjoner og mønster.

 

For infomasjon og påmelding:dts.naturterapi@gmail.com

Tlf 909 79 720

 

Ønsker du at jeg holder et kurs hos deg?

Ta kontakt så ser vi på muligheten

 

Tilbakemelding fra kursdeltakere

Tusen takk for en fantastisk kurshelg i Grimstad. Du er en svært dyktig og inspirerende kursholder. Jeg er virkelig imponert over din kunnskap, innlevelse og formidlingsevne. Du er en positiv og varm person som gir alt av deg selv. Du er tydelig, direkte og ærlig. Samtidig har du en egen evne til å få frem naturligheten i det vi holder på med. Med en fin miks av teori og ulike øvelser blir innlæringen morsom og variert. Gjennom en god og trygg  gruppedynamikk, kjente alle på en opplevelse av mestring. Jeg tror på deg og ditt virke og føler meg privilegert som har fått møte deg på min reise. Målet mitt var å gi litt slipp på kontrollen og den rasjonelle tenkemåten. Det følte jeg at jeg klarte. Og så er det utrolig deilig å bare få lov til å være sammen med andre «medsammensvorne». Jeg er både høy og sliten etter helgen, men på en god måte.

***********************************************************************

Jeg anbefaler Diana på det varmeste. Hun utstråler varme og omsorg og har alltid en god latter og et humoristisk skråblikk uansett hva det gjelder. Det er både lærerikt og hyggelig å være på kurs hos henne. Dette er et fag hun brenner for og hun deler raust med seg av sin erfaring og kompetanse.