Kurs

 

KURS 2023

Kurs i healing, klarsynthet og mediumskap

FULLBOOKET
 
Dette kurset er helt unikt! Her får du mulighet til å utforske healing, klarsynthet og mediumskap i løpet av en helg​!
 
Her skal vi boltre oss med praktiske øvelser og minimalt med teori. Dette kurset passer for deg som har lyst å teste ut dine evner, gjennom by doing!

 

Kurs i fysisk mediumskap!

Bli med til starten av den moderne spiritualismen, 1848! Opplev borddans, automatskrift og prøv deg i kabinettet! Diana T Svennevig er kanskje det eneste fysiske mediumet i Norge som holder kurs i dette!

 

Kurs i mentalt mediumskap

Sandnes/Stavanger

Er du klarsynt? Kan du få kontakt med åndeverden? Kurset passer for alle uansett om du er helt ny, bare er nysgjerrig eller om du har vært på kurs før. Dette kurset er også en fin innføring av Mediumskolen.

Kurs i regresjon 

Minne fra tidligere liv!

Er du nysgjerrig på tidligere liv? På hvem, hvor og hva som skjedde i ditt tidligere liv? Hvordan påvirker tidligere liv den du er i dag? Nå har du muligheten til å være med på et spennende kurs å lære om denne fantastiske terapiformen, som kan hjelpe deg til å forstå deg selv, dine følelser, dine reaksjoner og mønster.

 

Kurs i klarsynthet og mediumskap

Grimstad

Er du klarsynt? Kan du få kontakt med åndeverden? Kurset passer for alle uansett om du er helt ny, bare er nysgjerrig eller om du har vært på kurs før. Dette kurset er også en fin innføring av Mediumskolen.

 

Kurs i mentalt mediumskap for videregående

Dette er et inspirerende og motiverende kurs for deg som har vært på kurs før! Ta ditt mentale mediumskap til et nytt nivå. Vi går i detaljer, 1-1 og det blir plattform demonstrasjon med publikum.

 

Kurs i transe mediumskap

Vi skal lære ulike tekniker linker for å gå ned i transe. Vi skal utforske ulike måter å bruke transen på. Et unikt kurs der du vil få kontakt med guider og avdøde. Lære å gi bevis og ta i mot beskjeder på.

Kurs i spirituell healing og transehealing

Har du varme hender? Er du en healer? Lær hvordan du kan bruke kraften vi alle har tilgang på!  Utfors spirituell healing og transehealing

 

For informasjon og på melding: E-post:dts.naturterapi@gmail.com Tlf 909 79 720

 

Tilbakemelding fra kursdeltakere

 

Tusen takk for et kjempefint kurs. Det beste jeg har vært på så langt. Så greit å forstå seg på mer når det dreier seg om healing. Begynte som nervøs, men det forsvant helt! Takk, det har vært en så fin helg som jeg ønsket egentlig ikke tok slutt.

**********************************************************************

Tusen takk for en fantastisk kurshelg i Grimstad. Du er en svært dyktig og inspirerende kursholder. Jeg er virkelig imponert over din kunnskap, innlevelse og formidlingsevne. Du er en positiv og varm person som gir alt av deg selv. Du er tydelig, direkte og ærlig. Samtidig har du en egen evne til å få frem naturligheten i det vi holder på med. Med en fin miks av teori og ulike øvelser blir innlæringen morsom og variert. Gjennom en god og trygg  gruppedynamikk, kjente alle på en opplevelse av mestring. Jeg tror på deg og ditt virke og føler meg privilegert som har fått møte deg på min reise. Målet mitt var å gi litt slipp på kontrollen og den rasjonelle tenkemåten. Det følte jeg at jeg klarte. Og så er det utrolig deilig å bare få lov til å være sammen med andre «medsammensvorne». Jeg er både høy og sliten etter helgen, men på en god måte.

***********************************************************************

Jeg anbefaler Diana på det varmeste. Hun utstråler varme og omsorg og har alltid en god latter og et humoristisk skråblikk uansett hva det gjelder. Det er både lærerikt og hyggelig å være på kurs hos henne. Dette er et fag hun brenner for og hun deler raust med seg av sin erfaring og kompetanse.