Kurs

 

Bli med til idylliske Gautefall!!

Denne helgen vil du lære om deg selv, du vil åpne opp for evner, visdom og din spiritualitet. Bli med på en reise inn i ditt indre og oppdag hvem du er.

Pris 5200.- med full pensjon og overnatting

Påmeldingsfrist 15. juli (fortløpende påmelding)

For mer informasjon og program, ta kontakt.

Kurs i mentaltmediumskap 12-13 oktober

Er du klarfølt? Kan du se indre bilder og motta beskjeder? Er du nysgjerrig på om du kan få kontakt med åndeverden? Har du lyst å lære å kanalisere med avdøde og guider? Da er dette kurset for deg!

Eksperimentell transe 16-17 november

Har du lyst til å utforske transe mediumskap? Da er dette kurset for deg! Vi tar et dypdykk inn i denne magiske verden. Vi vil utforske, transe prat, automatskrift, tegne og heale. 
Det blir også muligheter å prøve kabinettet
 

2025

Åpne opp ditt hjerte og finn din spiritualitet  25-26 januar

Denne helgen vil du lære om deg selv, du vil åpne opp for evner, visdom og din spiritualitet. Bli med på en reise inn i ditt indre og oppdag hvem du er.

 

Regresjonskurs 15. februar

Er du nysgjerrig på tidligere liv? På hvem, hvor og hva som skjedde i ditt tildligere liv? Hvordan påvirker tidligere liv den du er i dag? Bli med på en reise inn i ditt indre.

Healingkurs 5.-6.april

Har du lyst til å lære healing? Har du lyst til å utforske dine evner?  Da er dette kurset for deg. Når du er ferdig med kurset skal du ha nok kunnskap om healing at du kan trene/praktisere på deg selv og andre.

For informasjon og påmelding: e-post:dts.naturterapi@gmail.com Tlf 909 79 720

 

Tilbakemelding fra kursdeltakere

Idag har helgen sunket inn i hele meg og følte for å skrive noen ord om følelsen av takknemlighet.
 
Takknemligheten og gleden over å få delta på et så unikt kurs. Takknemligheten over deg som unik læremester. Hvordan du generøst og ut ifra hjerte deler din visdom og kunnskap om åndeverden. Hvordan du med hjerte ivaretar oss kursdeltagere.
Har idag vært fyllt opp med kjærlighet til denne verden og følelsen av at ting har fallt litt på plass for meg. Lang vei å gå , men godt å vite hvilken vei.
En av mine observasjoner som gikk rett i hjerte i helgen var: under bord dansen . hvordan du kjærlig og med glede snakket med åndeverden underveis. det var også en unik lærdom for meg.
Ja kunne nevne mange ting her..
Men avslutter med TUSEN TAKK.
 

**********************************************************************

Tusen takk for et kjempefint kurs. Det beste jeg har vært på så langt. Så greit å forstå seg på mer når det dreier seg om healing. Begynte som nervøs, men det forsvant helt! Takk, det har vært en så fin helg som jeg ønsket egentlig ikke tok slutt.

**********************************************************************

Tusen takk for en fantastisk kurshelg i Grimstad. Du er en svært dyktig og inspirerende kursholder. Jeg er virkelig imponert over din kunnskap, innlevelse og formidlingsevne. Du er en positiv og varm person som gir alt av deg selv. Du er tydelig, direkte og ærlig. Samtidig har du en egen evne til å få frem naturligheten i det vi holder på med. Med en fin miks av teori og ulike øvelser blir innlæringen morsom og variert. Gjennom en god og trygg  gruppedynamikk, kjente alle på en opplevelse av mestring. Jeg tror på deg og ditt virke og føler meg privilegert som har fått møte deg på min reise. Målet mitt var å gi litt slipp på kontrollen og den rasjonelle tenkemåten. Det følte jeg at jeg klarte. Og så er det utrolig deilig å bare få lov til å være sammen med andre «medsammensvorne». Jeg er både høy og sliten etter helgen, men på en god måte.

***********************************************************************

Jeg anbefaler Diana på det varmeste. Hun utstråler varme og omsorg og har alltid en god latter og et humoristisk skråblikk uansett hva det gjelder. Det er både lærerikt og hyggelig å være på kurs hos henne. Dette er et fag hun brenner for og hun deler raust med seg av sin erfaring og kompetanse.