Mediumskolen 24/25

Er du vår fremtidige student ved Mediumskolen? Ønsker du å lære å kanalisere med åndeverden? Ønsker du å utvikle din spiritualitet?

Mediumskolen i Grimstad er en fagskole som tilbyr 1 årig utdannelse i kanalisering med avdøde og guider.

Ønsker du å ta et skritt videre i din utvikling? Tør du gi slipp på kontroll? Tør du stole på deg selv og på dine sanser?  Har du lyst å ha det gøy!

Da er Mediumskolen for deg!!

Mediumskolen gir deg en unik mulighet til å utforske dine evner og ta deg et stort skritt videre i din spiritualitet.

Vi har studenter i alle aldre, fra hele Norge.

For informasjon ta kontakt

Eksamen mai 2024

Eksamen mai 2023

Eksamen mai 2022

Eksamen mai 2021

Tilbakemelding fra mediumstudenter

Mediumskolen endret livet mitt!

Jeg har vært så heldig å få være Diana’s elev 2 år på rad. For en lykke  Min drøm om å bli et Medium har jeg hatt i mange år.

Jeg skal ikke si at det har vært en lett reise. Jeg har måttet jobbe beinhardt med meg selv for å komme dit jeg er i dag. Frykten for å ikke prestere og det å måtte ha kontroll, har vært et stort hinder for meg. 

Samtidig har det uten tvil vært den fineste og mest lærerike reisen jeg har vært med på. Helt magisk.

Jeg har lært så utrolig mye om meg selv og det åndelig. I tillegg har jeg møtt så utrolig mange fine, likesinnede mennesker som har satt sine avtrykk.

De største endringene etter Mediumskolen er at jeg nå trosser store deler av frykten. Jeg har fått større tro på meg selv og mine evner. I tillegg har jeg oppfylt drømmen om å bli et MEDIUM 

Diana, du har hjulpet meg så enormt mye på veien. Uten din hjelp har jeg ikke kommet i mål. 

Du er et nydelig menneske med så mange gode kvaliteter. For å nevne noen; Du er et svært dyktig Medium. Veldig kunnskapsrik, og har en formidlingsevne utenom det vanlige. Du er svært omsorgsfull og støttende overfor dine elever. 

Det har vært så fint å få oppleve den lidenskapen og gleden som du har for mediumskapen. Den skinner igjennom. 

Du vet at jeg har blitt veldig, veldig glad i deg. Du er det fineste mennesket jeg har truffet. 

Jeg vil også rette en stor takk til hjelpelærer, Fredrik. Du har gitt meg mange gode tips på veien, og vist at du har hatt troa på meg. Tusen takk. 

Tusen hjertelig takk Diana for at jeg fikk være din elev. Kommer til å fortsette å ta kurs hos deg. Min reise har akkurat begynt 

***********************************************************************

Jeg har lyst til å skrive noen ord etter 1 år på Mediumskolen hos Diana. Jeg ble anbefalt skolen av en venn som forklarte at jeg var et medium med de evnene jeg hadde, så jeg meldte meg på og fikk en fin samtale med Diana før skolestart. Når hun fortalte om pensum og hva vi skulle igjennom, tenkte jeg at dette blir ingen lett oppgave! MEN for hver samling vi hadde, lærte jeg at lykken er større enn frykten. Det å komme seg ut av komfortsonen ble noe vi måtte gjøre hver gang. Å ta inn en link og gjøre en kanalisering hvor man er usikker på om det er en link eller fantasi er skummelt, men da å få bevis fra Diana når hun linker seg på og hjelper videre var helt imponerende. Jeg ble tryggere på meg selv og åndeverden. Man får en utrolig personlig utvikling og lærer seg en ny måte å bli kjent med andre mennesker på og det samholdet som ble i gruppa var helt unikt!

Nå etter bestått eksamen er jeg rustet og klar for å gjøre kanaliseringer til alle de ulike åndene og deres personligheter og i ulike omgivelser, takket være en utrolig dyktig lærer. Tusen takk Diana

************************************************************************

Kjære Diana!

Tusen takk for et fantastisk år på medium skolen!

Det hele begynte med at jeg tok et medium kurs i mai i fjor. Etter kurset hadde jeg lyst til å fortsette og utvikle evnene mine så da tok jeg avgjørelsen på å ta medium skolen og det angrer jeg ikke på at jeg gjorde.

Da første skole helg skulle begynne var man både spent og nervøs, men når man blir møtt av deg Diana så føler man seg ivaretatt, trygg og man kjenner på en stor omsorg så da forsvinner nervøsiteten. Du vil at alle skal lykkes og det kjenner man på fra første stund. Og man lærer at åndeverden også vil at vi skal lykkes

Fra første stund blir man kastet ut i ting, men fant jo fort ut at dette var gøy som du sa til oss fra første dag at det skulle bli.

I løpet av dette året har jeg lært mye. Det har vært gøy og spennende. Jeg har lært om både denne verden, åndeverden, mennesker og om meg selv. Har lært og slippe kontrollen, være trygg på meg selv og stole på det du får fra åndeverden.

Det har også vært dager som har vært vanskelige, men da har du Diana vært der å støttet oss. Jeg har alltid følt meg trygg.

Når helgen var over så gledet jeg meg allerede til neste gang.

For meg har dette året vært positivt for min utvikling sitter igjen med at endelig er det noe jeg har mestret og fått til og du er grunnen til det Diana for du har vært der hele veien og støttet meg. Og mine fine medelever dere har også vært der å heiet meg frem. Og ikke minst en stor takk til åndeverden som alltid er der og vil at man skal lykkes.

Jeg har blitt kjempeglad i deg Diana. Gleder meg til å holde kontakten videre og gleder meg også til å ta flere kurs hos deg.

Har blitt kjempeglad i alle medstudentene mine også. Har fått nye vennskap gjennom dette året som jeg setter stor pris på.”

Tusen takk Diana

Evig takknemlig

Klem

************************************************************************************

«Jeg følte meg «hjemme» ved første samling, tusen takk Diana. Jeg startet på Mediumskolen uten noen forkunnskaper innen Mediumskap. Alt var nytt. Interessen for det åndelige og spirituelle har jeg hatt siden jeg var barn. Gleden var derfor stor da jeg fant Mediumskolen til Diana. Ikke ante jeg at man må slippe frykten og kontrollen for å kommunisere med åndeverden, det fikk jeg tidlig erfare. De første samlingene var preget av mye indre frustrasjon av å ikke mestre og frykt for å slippe kontrollen. Uten Diana sin hjelp hadde ikke jeg fullført skolen. Diana, du så meg fra dag en. Du ga meg aldri opp. Du pushet meg alltid når jeg var i ferd med å gi opp. Du sa alltid «prøv, bare prøv.» «Hva ser du?» «Hva føler du?» Dette gjorde til at jeg prøvde. Rammene rundt var så trygge. Du så alltid når jeg sto fast. Med din unike omsorg og støtte veiledet du meg videre. Samtidig er du bestemt på en måte som gjør at det aldri var et alternativ å ikke prøve. Selv med lite fremgang i begynnelsen viste du at du hadde troa på meg. Du ga virkelig alt for at jeg skulle lære å slippe kontrollen. Første møte med Diana var utrolig positivt. For en varm, hjertegod og engasjerende dame. Jeg følte meg velkommen fra første stund. Diana er verdens fineste person. Av Diana blir du sett og møtt for den du er. Hennes formidlingsevne, engasjement og kunnskap gjør at teorien blir en lek å ta til seg. Måten hun omtaler åndeverden på er så full av respekt og kjærlighet. Mediumskolen har vært utrolig lærerikt for meg, både faglig og personlig! Jeg må også få tilføye at støtten jeg har fått fra de andre medium studentene har vært helt ubeskrivelig god. Jeg føler at vi har vært et team som har heiet, pushet og støttet hverandre frem. Reisen sammen med dere har vært en drøm, en opplevelse for livet. Jeg ble utrolig glad i hver og en av dere. Så kjære Diana, tusen hjertelig takk for all støtte, omsorg, tålmodighet og kunnskap. Jeg er veldig takknemlig som har fått lov til å være din medium elev Selv med alle «dumpene» i veien er dette den fineste reisen jeg har vært med på. Tusen takk Diana Klem fra Mona, kull 22/23

*******************************************************************************

Noen ganger blir ord fattig! Hvor skal jeg begynne? 

Året på medium skolen 22/23 har tatt meg over og under i meg selv, veiledet av Diana sin tilstedeværelse og lys. Full av iver og glede har hun vist oss magien som utfolder seg rundt oss hver dag. Dette er gøy! Var det første hun sa, og jeg tror alle i kullet tenkte okay.Hun har vist oss at frykten er en illusjon, og gleden hun viser oss gang på gang er tilsammen en fest! Dette er gøy! Reisen jeg har vært på har vist meg og ikke gi opp! Ha tillit og stole på meg selv.Jeg har vokst i meg selv på alle plan, ved å tørre og ikke gi opp!Åndeverden er alltid med oss og veileder oss i kjærlighet. Noen ganger må en åpne dører i oss selv og våge å kikke litt ekstra og la magien utfolde seg. Diana har bydd på seg selv og alltid pushet oss videre. Det er jordnært og magisk alt sammen. Jeg vil takke deg flotte Diana for det lyset du er, jeg har blitt så glad i deg. Du er gull! Og alle dere i kullet, dere har vært med på å gjøre reisen komplett! Med latter og glede har denne reisen vært en drøm. Det er nå det begynner! Tusen takk Diana og alle dere jeg har hatt gleden av å bli kjent med dette året. Jeg er glad I dere alle sammen. Tusen takk, evig takknemlig.  Alt godt. Klem fra Silje 22/23

***********************************************************************************

Hva jeg forventet når jeg valgte å melde meg på mediumskolen er jeg i dag noe usikker på, men at dem er fyllt opp og enda litt til, er hvertfall sikkert. Underveis har nok retningen min snudd, men til det positive, da du har åpnet dører for verdener jeg ikke visste så mye om. Jeg tror jeg snakker for hele gruppa, men at vi har vært utenfor vår komfortsone er det ingen tvil om, på godt og vondt. (Mest godt ) Det har vært lærerikt, på alle måter, lærer både om verden, åndeverden, mennesker generelt, og ikke minst om seg selv. Du Diana gjør at dette er en trygg vei å gå, lærer oss å bli trygge på oss selv. Dette settes STOR pris på, du er virkelig unik Diana , å jeg er blitt skikkelig skikkelig glad i deg Du heier på oss, trøster oss og klapper oss frem i denne fantastiske verden Jeg har fått meg venner for livet gjennom å tilbringet et år hos deg, å jeg VET at jeg kommer til å tilhøre medim skolen og Sørlandets naturterapi i mange år fremover. Gleder meg stort til resten av livet.

Tusen takk Diana

********************************************************************************

Det har vært en berikelse for meg å være elev hos deg. Jeg har vært på en reise i bl.a. mental utvikling. Dette har skjedd i godt sosialt lag/team med deg som lærer. Du har sørget for at jeg har fått mer tro på meg selv. Du ser hvilke potensial og muligheter som ligger latent i meg. Det er jeg takknemlig for at du så 

På meg virker det som at du bryr deg svært mye om oss alle sammen, en omsorgsfull lærer.

I løpet av dette året har det skjedd nye endringer i meg, nye måter å se verden på, spesielt i åndelig perspektiv. Utrolig spennende å lære dette!

Tusen Takk Diana 

Hjertelig hilsen en tidligere elev 

********************************************************************************

Jeg har dette året gått på Mediumskolen til Diana. For et år, for ei dame!

Diana er full av kunnskap som hun øser ut og deler med seg på en fantastisk flott og god måte. Hun er genuint opptatt av at jeg som elev skal få de beste opplevelser og mestre det hun lærer fra seg. Hver helg har vært utrolig spennende, med nye oppgaver og øvelser.Hun strekker seg langt for å yte sitt beste med både sin tid og kunnskap og hun legger opp sin undervisning slik at alle studenters nivå får tilegnet seg den kunnskap som skal til. Hun lærer fra seg på en slik måte at alle kan forstå.Hver samling med henne har vært helt utrolig fantastisk, med en mestringsfølelse til laaangt over forventet. Diana er virkelig et godt menneske som brenner for det alternative og det har vært en stor ære og få lov til å være en av hennes studenter på Mediumskolen. For en lærer, for en kunnskap, for en energi! Jeg er så absolutt ikke ferdig med å tilegne meg kunnskap hos Diana. Gleder meg til fortsettelsen.Tusen takk Diana for all din tid, kunnskap og det å la meg gå litt utenfor min komfortsone ved hver samling! Du er rå! Jeg anbefaler alle til å gå på kurs og Mediumskole hos deg! Å se deg Diana i aksjon har vært en opplevelse av de store

Klem fra en takknemlig student!

**************************************************************************************

Fra første stund følte jeg meg velkommen og trygg, takk Diana!

Du skaper en hyggelig ramme for læringen om åndeverden og mediumskap. Vi har lært å ikke tenke, men isteden bruke våre sanser og stole på det som kommer. Vi har hatt mange morsomme og krevende oppgaver, det har vært både latter og gråt. Det har ført til en personlig utvikling og forståelse for meg. I tillegg til deg Diana, har alle i gruppa løftet hverandre opp og heia på hverandre og det synes jeg har vært flott! Jeg har gledet meg til hver samling, hva skal vi lære denne helgen? Du ser alle og vil at alle skal ha fremgang og lykkes. Du har et høyt faglig nivå som du deler med oss med iver og glede, vi har hatt det gøy og vi har lært utrolig mye av deg, tusen takk.

Anbefales

**************************************************************************************

Ferdig sertifisert medium ved Diana Tidholm Svennevig sin mediumskole i Grimstad. Anbefales på det varmeste!

Et fantastisk år med mye latter, glede, tårer og fantastiske mennesker. Lurer du på om du vil ta et steg videre innen mediumskap for å lære mere om hva det er, utvikle deg selv eller rett og slett gjøre noe du aldri har gjort før, men føler en dragning mot. Diana tar deg varmt imot, støtter, heier og er fantastisk til å motivere deg som enkeltperson og gruppa som et fellesskap. Opptak til neste års kull er allerede igang. Vi var fra flere plasser i landet, mange fine muligheter for overnatting i Grimstad om du bor langt borte. Så hiv deg med til neste år da vell!

*************************************************************************************

Kjære Diana!

Diana du er en  veldig god lærer, og når jeg ser på mine notater, da ser jeg hvor mye jeg har lært dette året! Vi har vært gjennom mange tema, og din måte å forklare og lære bort dette på har gjort at du har skapt en trygt plattform for å lære og utforske. 

Du ser hver enkelt person og muligheter den har til å utvikle seg videre. Din tro og kunnskap har hjulpet oss til at utvikle oss! Skoleåret var godt organisert og jeg har likt måten du har byget opp undervisningen på, med en god blanding av teori og praktiske øvelser. Tusen takk for all støtte og lærerik erfaring. 

**************************************************************************************

Fra første stund følte jeg meg velkommen og trygg, takk Diana. Du skaper en hyggelig ramme for
læringen om åndeverden og mediumskap. Vi har lært å ikke tenke, men isteden bruke våre sanser
og stole på det som kommer. Vi har hatt mange morsomme og krevende oppgaver, det har vært
både latter og gråt. Det har ført til en personlig utvikling og forståelse for meg. I tillegg til deg Diana,
har alle i gruppa løftet hverandre opp og heia på hverandre og det synes jeg har vært flott! Jeg har
gledet meg til hver samling, hva skal vi lære denne helgen? Du ser alle og vil at alle skal ha fremgang
og lykkes. Du har et høyt faglig nivå som du deler med oss med iver og glede, vi har hatt det gøy og vi
har lært utrolig mye av deg, tusen takk.
Anbefales

******************************************************************************

Kjære Diana ♥️

Mitt Mediumskap hadde stått på vent noen år før jeg traff deg Diana.
Jeg fikk ny gnist til å videreutvikle meg etter å ha vært hos deg en kurshelg i mai 2020.
Ditt engagement, din kunnskap, og din evne til å se meg var avgjørende.
Jeg ville bli sertifisert medium, og utdanne meg på Mediumskolen i Grimstad.

Vi startet opp i august 2020. Vi var en gjeng med store forventninger, mye mot, men også usikkerhet og fordommer.
Du løftet alltid energiene når ting ble vanskelig. Du geleidet oss igjennom motgang og medgang.
Jeg så hvordan hele gruppa ble styrket, og kunnskapen ble spisset etterhvert som vi lærte.

I løpet av dette året tok livet mitt en helomvending.
Jeg hadde drømt om å realisere meg selv i mange år. Bryte med en stillesittende jobb som ga mye frustrasjon.
Dette klarte jeg etter bare noen få måneder etter å ha startet på Mediumskolen.
Jeg visste hvem jeg var og hva jeg skulle. Nye veier og nye muligheter ble synlig.

Når eksamen nærmet seg, ble sansene skjerpet, men nervene stod i taket.
Ikke lett å ha riktig fokus da. Nok en gang hanket du meg inn, fikk meg i posisjon til å ta eksamen, og bli sertifisert medium.

Det er så mye healing i dette arbeidet, og jeg har blitt kjent med mange nye sjeler, også på den andre siden.

Tusen takk for den du er Diana. Dette har vært en helt magisk reise.
Jeg vil varmt anbefale denne skolen til de som ønsker å utvikle sitt Mediumskap!

************************************************************************************

Kjære Diana!

Jeg vil gjerne takke deg.
Jeg vil takke deg for all den visdom du har gitt meg.

Jeg bestemte meg med en gang når jeg så at det skulle starte opp en mediumskole i Grimstad.

Dette var noe jeg virkelig hadde lyst til. Jeg var spent og glad når jeg møtte opp på første time.

Akkurat slik som det var på min første skole dag. Dette var jo noe helt nytt for meg.
Mediumskapet er ikke noe nytt. Jeg har hatt kontakt med ånder siden jeg var barn.

Men nå skulle jeg få lære hvordan det var å ha en god dialog med våre nære og kjære som har reist i forveien. Diana du ser alle. Du gir av deg selv. Og det er noe jeg setter veldig pris på.

Dette året har jeg lært så mye. Mye om meg selv. Og ikke minst mye hva som kreves for å komme i mål. Diana du har humor. Diana du har vilje. Diana du viser glede. Diana du vil at jeg skulle lykkes.

Uansett når dette er sakt. Så er dette ingen skole for deg som tror du kan bare være til stede uten å gjøre. Diana du forventet at jeg skulle jobbe. Diana du var streng men rettferdig.

Du har mye kompentanse.

Jeg måtte virkelig jobbe mye for å komme i mål.
Men det gjør også denne skolen så unik.

Her fant jeg min styrke. Her fant jeg mine tårer. Her fant jeg mitt sinn.
Her fant jeg hjem i min sjel.

Så tusen takk til deg kjære Diana. Takk for at du så meg. Takk for at du viste meg vei. Takk for meg.

Er du i tvil om Mediumskolen er noe for deg. Da skal du spørre meg.

Jeg er ikke i tvil. Denne skolen kan jeg anbefale deg.

Dette var så bra for meg.

*************************************************************************************

Etter fler år med leting etter det rette stedet for meg å utvikle meg videre, kom jeg over en annonse med diverse kurs hos Diana i Grimstad. Jeg tok kontakt, egentlig først for en reading, men skjønte veldig fort at mediumskolen var noe jeg virkelig bare skulle. Jeg hadde evnene men visste ikke hvordan jeg skulle få utviklet meg videre. Spent var jeg, jeg ante ikke egentlig hva jeg gikk til. 

Dette har vist seg å være, for meg, en av de beste læringene og erfaringene mine og jeg angrer ikke et sekund.  Diana tok hver og en av oss med på en personlig reise innen mediumskap, og det gikk overraskende smooth. Etter året var omme satt jeg igjen med følelsen av å bli geleidet gjennom blodslit på en måte som var støttende, oppmuntrende og utrolig lærerik, og jeg kan idag kalle meg et medium. Hadde hun startet et årsstudium for viderekommende hadde jeg glatt meldt meg på det også. Diana er verdens fineste dame, med masse god energi og utrolig omsorg for studentene sine. Hun strekker seg langt for at alle skal kunne bli den beste versjonen av seg selv. 

Takk Diana ️

*************************************************************************************

Det har vært en utrolig spennende reise dette året på Mediumskolen. Det har vært en reise inn i en annen verden og en reise inn i seg selv. Det har virkelig vært et år med mye latter og morsomme øvelser for å komme i kontakt med åndeverden. Det har vært ulike oppgaver og tema som vi har prøvd oss på. Det har gitt oss muligheten til å finne ut hva som fungerer  for oss og hva/hvordan vi jobber best. Diana er utrolig blid og engasjert. Det er en fryd å komme på skolen hvor det er god stemning og det oser av kunnskap som venter på å bli delt med engasjerte elever. Kan virkelig anbefale Mediumskolen hvor du blir sett, hørt og heiet frem!

*************************************************************************************

Dette året på Mediumskolen har vært preget av masse læring og utvikling, latter og moro.  Vi har kjent godt at Diana virkelig har ønsket at vi skulle lykkes og hun har vært støttende og positivt  til stede hele veien og har øst av sin kunnskap og erfaring. Jeg ville aldri ha vært dette året foruten.

*************************************************************************************