Privatundervisning

Ønsker du å utvikle din spiritualitet? Står du fast i din utvikling? Ønsker du å lære mer om din evner? Jeg kan hjelpe deg videre!

Pris: 1200.- 60 minutter

Tilbakemelding

Tusen tusen hjertelig takk for et flott, lærerikt og gøy kurs!

Jeg har lært så mye på kort tid, og er kjempeglad for å fått oppleve nye erfaringer med den andre siden, og et godt verktøy til å jobbe videre med fremover. Kan VIRKELIG anbefales på det varmeste!!!

Stor klem fra en som vil følge deg videre på kurs i fremtiden

************************************************************************

Tusen takk for et lærerikt og opplevelsesfylt nettkurs i mediumskap.

Trodde før kurset at jeg burde sitte i samme rom som Diana for å lære, men jeg hadde ikke mulighet til å komme til Grimstad. Da ble nettkurs løsningen. Jeg var spent på hvordan dette skulle gå.

Diana la opp et kurs i kanalisering som vi mente passet meg og det gikk over all forventning. Kurset gikk via video messenger, kun meg meg og Diana. Jeg lærte meg å kjenne forskjellen på når jeg har kontakt med åndeverden og når jeg leser en persons energi. Stole på det første som kommer inn og ha troen på deg selv. Da gikk det rette veien. Diana hadde laget et kurs med ulike øvelser, meditasjon og teori. Jeg er selv fornøyd med hva jeg fikk til og alt jeg lærte. Nettkurs hos deg Diana er noe jeg ville anbefalt andre som ikke har muligheten å komme til Grimstad.

************************************************************************

Gjennom fire moduler har Diana guidet meg mellom et trancehealingkurs skreddersydd for meg og mitt nivå.

Både teori og praktiske øvelser har økt forståelsen for healing og dens virkemåter, og gjør det nå lett for meg å formidle healing til de som måtte ønske det. Det har vært både lover / regler, flere type meditasjoner og øvelser og en del praktiske ting rundt det å være healer.

Jeg følte meg veldig trygget etter kurset og rustet til å starte opp og utvikle meg videre.

Tusen takk for et supert kurs, Diana. Like supert som du

************************************************************************

Hei Diana, 

Tusen takk for veldig lærerike og morsomme timer, det har vært en stor fornøyelse å gå på kurs med deg og jeg er 100% fornøyd! Jeg håper og tror vi sees igjen.