Kurs

Kurs 

 

Bli kjent med dine healingevner!

Vi utforsker spirituell healing og transehesling. Når du er ferdig med kurset skal du har nok kunskap om healing at du kan tren/praktisere på deg selv og andre

 

For infomasjon og påmelding:dts.naturterapi@gmail.com Tlf 909 79 720

 

Kurs i tarot og englekort!

Jeg er så heldig å ha fått Merethe Nykås Fossland til å komme å holde kurs hos meg i Grimstad. Hun er profesjonell tarotist og har over 30 års erfaring med kortlegg.

For infomasjon og påmelding:dts.naturterapi@gmail.com Tlf 909 79 720

 

Kurs i fysisk mediumskap! OBS KUN NOEN FÅ PLASSER IGJEN!

Dette kurset er helt unikt. I løpet av helgen vil du bli kjent med åndeverden på en ny måte. Fantastisk mulighet å oppleve fysiske fenomen sammen med åndeverden.

 
Vi skal blant annet øve på:
Plansjett
Automatskrift
Borddans
Kabinett seanse
Lys og lyd fenomener
Foto
Overskygging
Transfigurasjon
 
 
 
 
For infomasjon og påmelding:dts.naturterapi@gmail.com Tlf 909 79 720

 

Lær mentalt mediumskap og transe!

Vi utforsker mentalt mediumskap og transe. Når du er ferdig med kurset skal du ha lært hvordan du bruker de to foskjellige metodene

 

For infomasjon og påmelding:dts.naturterapi@gmail.com Tlf 909 79 720

 

Kurs i plattform!

Er du et plattform medium? Ønsker du å jobbe med et større publikum?

Dette er et inspirerende og motiverende kurs for deg som ønsker å lære å stå på scene og utføre mediumskap.

Kurset passer for deg som har vært på kurs i mentalt mediumskap hos meg, gått Mediumskolen eller har annen relevant erfaring fra før.

 

For infomasjon og påmelding:dts.naturterapi@gmail.com

Tlf 909 79 720

 

Tilbakemelding fra kursdeltakere

Tusen takk for en fantastisk kurshelg i Grimstad. Du er en svært dyktig og inspirerende kursholder. Jeg er virkelig imponert over din kunnskap, innlevelse og formidlingsevne. Du er en positiv og varm person som gir alt av deg selv. Du er tydelig, direkte og ærlig. Samtidig har du en egen evne til å få frem naturligheten i det vi holder på med. Med en fin miks av teori og ulike øvelser blir innlæringen morsom og variert. Gjennom en god og trygg  gruppedynamikk, kjente alle på en opplevelse av mestring. Jeg tror på deg og ditt virke og føler meg privilegert som har fått møte deg på min reise. Målet mitt var å gi litt slipp på kontrollen og den rasjonelle tenkemåten. Det følte jeg at jeg klarte. Og så er det utrolig deilig å bare få lov til å være sammen med andre «medsammensvorne». Jeg er både høy og sliten etter helgen, men på en god måte.

***********************************************************************

Jeg anbefaler Diana på det varmeste. Hun utstråler varme og omsorg og har alltid en god latter og et humoristisk skråblikk uansett hva det gjelder. Det er både lærerikt og hyggelig å være på kurs hos henne. Dette er et fag hun brenner for og hun deler raust med seg av sin erfaring og kompetanse.